Estetisk tandvård

Vi arbetar med hög kvalitet och utför årligen ett stort antal estetiska behandlingar.

Gratis estetisk konsultation

Skalfasader, tandblekning, tandreglering; Invisalign. Vi arbetar med hög kvalitet och utför årligen ett stort antal estetiska behandlingar. Som en av de ledande klinikerna kan vi erbjuda det senaste och bästa inom estetisk tandvård i Stockholm.

Våra tandläkare är specialiserade på estetisk tandvård genom utbildningar i bl. a USA och Danmark. Sedan 2003 är vi aktiva medlemmar i American Academy of Cosmetic Dentistry. Tandhygienisterna och tandsköterskorna har dessutom en omfattande utbildning och erfarenhet av all typ av tandblekning.

För att nå bästa estetiska resultat arbetar vi med noggrant utvalda tandtekniker med specialinriktning på estetisk tandvård.

Missfärgade tänder och fyllningar är det idag många som vill åtgärda och det är en av de vanligaste anledningarna att söka för estetisk tandvård eller som det också kallas för kosmetisk tandvård. Andra vanliga orsaker är stora mellanrum mellan tänderna eller sneda tänder och trångställningar. Vi utför årligen ett mycket stort antal porslinsfasader, byte av fyllningar, tandblekningar och tandreglering med Invisalign och Inman Aligner.

Vår önskan och målsättning är att du skall kunna le med stolthet och självförtroende och vara nöjd efter behandlingen här. Vi är en av de kliniker som har längst erfarenhet av estetisk tandvård i Stockholm.

För att säkerställa och få bästa resultat, tar vi alltid fotografier enligt aacd;s föreskrifter, före och efter estetiska behandlingar.

2022-11-15T11:11:46+01:00

Invisalign

Vad är Invisalign Invisalign är den osynliga tandregelringen. Invisalignskenan kan du ta av när du äter och när du gör rent dina tänder. Via vår outcome simulator kan vi se det färdiga reslutatet innan vi påbörjar vår behandling. Fördelarna med Invisalign [...]

2022-10-20T12:47:53+02:00

Skalfasader

Skalfasader används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder eller för att korrigera en ojämn tandrad. Inför en behandling kan du boka en gratis konsultationstid, då vi går igenom olika behandlingsalternativ och du får en preliminär kostnadsberäkning. Skalfasader görs i olika typer av [...]

2022-10-20T12:48:24+02:00

Smile design

Vill du ändra färg och eller form på dina tänder? Vi på MinMun har möjlighet att visa dig slutresultatet innan vi påbörjar behandlingen. Tillsammans diskuterar vi dina önskemål och ger dig råd om vad som passar just dig. Vi tar då bla hänsyn till [...]

2022-10-20T12:50:01+02:00

Tandblekning

Nästan alla vill idag ha ett vitare och vackrare leende. Kaffe, te, rökning, snus, rödvin och vanligt åldrande gör att tänderna med tiden blir missfärgade, får beläggningar och blir mörkare. Att bleka tänderna har därför blivit oerhört populärt. Det finns numera många olika [...]

Boka en tid hos oss

Vi har öppet som vanligt och kan även ta emot nya och akuta patienter. Varmt välkommen att boka tid, vi tar gärna emot både nya och gamla patienter.

Telefontider
mån. – tor. 8:00 – 17:00
fre. 8:00 – 13:00

”Åh vad skönt! I den här tandläkarstolen kommer jag att somna!”
”Man känner sig alltid så väl omhändertagen här!”

”Det kändes inte att du la bedövning”

”Vilken hemtrevlig praktik”

”Imponerande med denna högteknologiska utrustning, det varken känns (eller hörs) att laga tänderna ju!”
”Vad bra ni är på att passa tiderna”

”Jag har känt mig så trygg under hela behandlingen hos er.”