Project Description

Kronor och Broar

Kronor

Kronor används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder eller för att estetiskt förbättra och förstärka tänder med många och stora fyllningar.

Kronorna görs individuellt, så att de passar perfekt till Dina tänder. De fungerar som ett skal som cementeras fast över din egen tand. De görs idag nästan uteslutande av porslin och är omöjliga att skilja från Dina egna naturliga tänder. En krona kan även göras i metallbundet porslin eller enbart i guld.

Broar

Vi utför allt från korta broar till broar som täcker en hel käke. Materialvalet varierar från helkeramisk bro till broar med guld, täckt av porslin, eller acryl. I undantagsfall gör vi också broar i titan.

Med en duktig tandtekniker som utför arbetet skall man inte kunna se skillnad på egna tänder eller tänder gjorda hos tandläkaren. Oftast vill man att de nya tänderna skall se ut som de tänder man en gång hade, men vill man finns det möjlighet att ändra både färg och form. Detta görs alltid i samråd med tandläkare och tandtekniker.

”Åh vad skönt! I den här tandläkarstolen kommer jag att somna!”
”Man känner sig alltid så väl omhändertagen här!”

”Det kändes inte att du la bedövning”

”Vilken hemtrevlig praktik”

”Imponerande med denna högteknologiska utrustning, det varken känns (eller hörs) att laga tänderna ju!”
”Vad bra ni är på att passa tiderna”

”Jag har känt mig så trygg under hela behandlingen hos er.”

Boka en tid hos oss

Vi har öppet som vanligt och kan även ta emot nya och akuta patienter. Varmt välkommen att boka tid, vi tar gärna emot både nya och gamla patienter.

Telefontider
mån. – tor. 8:00 – 17:00
fre. 8:00 – 13:00