Drömmer du om att ha ett perfekt leende? Att slippa bli begränsad av din låga självkänsla? Genom estetisk tandvård kan vi på MinMun göra drömmen till verklighet. På vår moderna klinik i hjärtat av Östermalm arbetar välutbildad tandvårdspersonal som har lång erfarenhet av estetisk tandvård. I Stockholm är vi faktiskt en av de ledande klinikerna när det kommer till estetiska tandbehandlingar! Med toppmoderna tekniker och verktyg justerar vi ditt leende till perfektion.

Vår ambition när vi utför estetisk tandvård i Stockholm

Estetisk tandvård syftar till, precis som begreppet antyder, att ge patientens leende ett mer estetiskt tilltalande utseende genom olika typer av estetiska behandlingar. Det är dock viktigt att komma ihåg att bibehållen bettfunktion och estetik måste gå hand i hand, och därför erbjuder MinMun enbart behandlingsmetoder som är i linje med den allra senaste tekniken. Vårt mål är att ge dig det leende du drömmer om på ett tidseffektivt och skonsamt sätt, och att du ska känna dig hundraprocentigt trygg genom hela processen. Genom ett personligt bemötande och med professionella tekniker skapar vi den optimala behandlingen utifrån just dina behov och önskemål.

Vilka olika typer av estetisk tandvård erbjuder vi?

Vi ger dig ett perfekt leende – oavsett förutsättningar

Leendet är – eller borde i alla fall vara – det första man möts av när man träffar en ny person. Om du har sneda, gula, missfärgade eller skadade tänder kan det dock ta emot att blända av ett leende vid möten med nya människor. Tillstånd som dessa är alltså ofta en källa till obehag och osäkerhet i sociala situationer, och detta vill vi på MinMun hjälpa till att åtgärda. Vi erbjuder de flesta behandlingar inom estetisk tandvård i Stockholm, och för att nå det bästa möjliga resultatet jobbar vi med noggrant utvalda behandlingstekniker.

Diskret tandreglering med Invisalign

Invisalign är en nästintill osynlig tandregleringsmetod som exploderat i popularitet på senare tid. Med hjälp av denna smidiga teknik kan vi åtgärda bettfel, snedställning och trångställning på ett oerhört diskret och tidseffektivt sätt.

Porslinskronor och porslinsbroar

Vi på MinMun använder högkvalitativa broar och kronor av porslin för att dölja avslagna, missfärgade eller spruckna tänder. Det kan också användas för att förstärka eller estetiskt förbättra tänder med många fyllningar.

Skalfasader

Skalfasader är ett enklare alternativ till våra porslinskronor och porslinsbroar. Fördelen är att dina egna tänder knappt påverkas, och i många fall krävs det inte ens någon borrning. Våra skalfasader är också tillverkade av högkvalitativt porslin och kan användas för att dölja en ojämn tandrad, samt missfärgade eller skadade tänder.

Tandblekning

Tandblekning är en av våra mest populära behandlingar inom estetisk tandvård i Stockholm. Våra tandläkare erbjuder flera olika typer av metoder inom tandblekning, och har faktiskt längst erfarenhet inom detta område av alla tandläkare i hela Sverige.

FAQ

Vad är estetisk tandvård?

Precis som begreppet antyder så handlar estetisk tandvård om att förbättra ditt leende rent estetiskt.

Var finns MinMun?

MinMun arbetar i moderna lokaler i hjärtat av Östermalm – närmaste bestämt på Birger Jarlsgatan 8.

Vilka estetiska tandvårdsbehandlingar erbjuder MinMun?

Vi på MinMun erbjuder såväl tandreglering som tandblekning samt porslinsersättningar i form av kronor, broar och fasader.