Ett vackert leende är en självklar accessoar för många. Sneda tänder, trångställningar och breda mellanrum i munnen kan i sin tur göra att man känner sig obekväm med att le och skratta. Att ständigt hålla tillbaka leenden och skratt kan påverka livskvaliteten väldigt negativt, och med detta i åtanke vågar vi på MinMun påstå att en tandreglering kan förändra livet i allra högsta grad. Våra experter inom tandreglering utför behandlingar med Invisalign i Stockholm – en osynlig tandregleringsmetod som successivt flyttar dina tänder till önskat läge. Hur fungerar det egentligen, och vad är fördelarna med metoden? Här får du reda på allt som är värt att veta om Invisalign!

Vi erbjuder Invisalign i Stockholm – den osynliga tandregleringsmetoden

Invisalign är en tandregleringsmetod vars popularitet fullkomligt skjutit i höjden på senare år. Metoden ersätter den konventionella tandställningen i allt större utsträckning, främst eftersom många uppskattar att kunna reglera tänderna på ett så diskret sätt som möjligt. Med klassisk tandställning känner många sig mer obekväma innan de väl får känna sig bekväma, eftersom metallfästen och trådar lätt drar blickar till sig. Allt det här slipper du med Invisalign! Hos oss på MinMun kan du behandlas med Invisalign i Stockholm och gradvis flytta tänderna till mer optimala positioner, utan att behöva känna dig obekväm under behandlingens gång.

Hur fungerar det?

Invisalign är en serie genomskinliga och avtagbara plastskenor som individuellt anpassas efter varje patient. Varje plastskena tillverkas i syfte att göra tänderna något rakare vid varje byte. Du får komma till oss på kliniken ungefär varannan vecka under behandlingsprocessen för att få en ny skena, och på så vis flyttas dina tänder gradvis mot önskad position. Plastskenorna är som sagt avtagbara, men de ska sitta på tänderna hela tiden förutom när du exempelvis äter eller borstar tänderna.

image

Vad är fördelarna med Invisalign?

Det finns många anledningar till att allt fler väljer Invisalign före traditionella tandregleringsmetoder. Här är några av fördelarna:

  • Då skenorna är genomskinliga är behandlingen nästintill osynlig.
  • Du kan upprätthålla en bra munhygien eftersom skenorna går att ta av.
  • Metoden är bekväm eftersom tandställningen inte har några fästen eller metalltrådar.
  • Eftersom tandställningen kan tas ut under korta stunder behöver du inte göra några förändringar i din kost.
  • Resultaten syns snabbt.

Därför ska du vända dig till MinMun för Invisalign i Stockholm

En vanlig missuppfattning är att Invisalign är en enkel behandling som kan ordnas av vem som helst. Det är dock oerhört viktigt att vända sig till en erfaren tandläkare! De bedömningar, avvägningar och analyser som sker under behandlingen är nämligen helt avgörande för resultatet. Även om plastskenorna tillverkas på laboratorium är det alltså väsentligt att se på Invisalign som vilken annan tandregleringsmetod som helst. Tveka inte att kontakta oss på MinMun redan idag för att få en gratis konsultation – när du lämnar våra lokaler efter färdigställd behandling vågar vi garantera att du har ett leende som du vill visa upp för världen. se mer om invisalign-behandlingen här.

FAQ

Vad är fördelarna med Invisalign?

Invisalign är inte bara effektivt och diskret, utan även bekvämt för dig som genomgår behandlingen. Eftersom skenorna är avtagbara kan du upprätthålla din munhygien och fortsätta äta samma kost som tidigare. Plastskenorna har inte heller några fästen eller metalltrådar som kan skapa obehag.

Vad är Invisalign?

Invisalign är ett effektivt och osynligt alternativ till traditionella tandregleringsmetoder. Vi på MinMun tillverkar individuellt anpassade plastskenor som sedan byts ut ungefär varannan vecka för att successivt flytta tänderna till ett mer optimalt läge.

Varför ska du vända dig till MinMun för Invisalign-behandling?

Vi som arbetar på MinMun har lång erfarenhet av tandreglering, och en genuin passion för att arbeta med tandvård. Vår gemensamma ambition är att arbeta kvalitativt och omsorgsfullt, och att ständigt vidareutbilda oss för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse och resultat.