Känner du dig inte nöjd med ditt eget leende? Kanske till den grad att du ofta väljer att täcka för munnen, eller undviker att skratta och le helt och hållet? Så ska det inte behöva vara. Att le och skratta är något av det bästa som finns här i livet, och att kunna göra det obehindrat är väldigt viktigt för livskvaliteten. Vi på MinMun erbjuder därför ett stort antal behandlingar inom estetisk tandvård i Stockholm. Välkommen till oss för att korrigera allt från färg till form, position och storlek på dina tänder – efter dina önskemål.

Vi är en ledande aktör inom estetisk tandvård i Stockholm

Både självkänslan och självförtroendet kan få en rejäl törn av snedställda, missfärgade, skadade eller förlorade tänder. Av den anledningen vill vi gärna krossa fördomen att det skulle vara fåfängt att vilja rätta till skönhetsfel genom estetisk tandvård. Det är en investering i dig själv och din egen livskvalitet! Teamet på MinMun brinner därför för att åtgärda problem som dessa genom moderna och effektiva behandlingsmetoder. Hos oss möts du av ett välutbildat, tillmötesgående och trygghetsingivande team av tandvårdspersonal som länge varit en ledande aktör inom estetisk tandvård i Stockholm.

image

Behandlingarna vi erbjuder

Som en av de mest populära klinikerna för estetisk tandvård i Stockholm kan vi erbjuda det allra mesta för dig som längtar efter ett vackrare leende. Vår målsättning och önskan är att du efter färdigställd behandling ska vilja visa upp ditt vackra leende för omvärlden, och alltså vara hundra procent tillfredställdställd med resultatet. De estetiska behandlingar vi erbjuder är följande:

  • tandreglering med Invisalign – en skonsam, effektiv och osynlig tandställning
  • broar och kronor – dölj skadade, missfärgade eller missformade tänder med porslinsersättningar
  • porslinsfasader ett alternativ till traditionella kronor som gör mindre åverkan på tänderna
  • tandblekning – få vitare tänder genom skonsamma och effektiva blekningsmetoder.

En toppmodern klinik med harmonisk atmosfär

När du kliver in genom våra dörrar på Birger Jarlsgatan 8 välkomnas du till en rogivande och behaglig miljö. Vi vill att du ska känna dig trygg när du kommer till oss, och att denna känsla ska följa med dig hela vägen till tandläkarstolen. MinMun erbjuder dessutom alltid det senaste inom dental teknologi! När du väljer oss för någon form av estetisk tandvård i Stockholm kan du alltså vara säker på att allt går till på ett säkert och effektivt sätt, och att resultatet blir både hållbart och naturtroget. Är du nyfiken på någon av de estetiska behandlingar vi erbjuder? Tveka inte att boka tid redan idag!

FAQ

Var ligger kliniken?

MinMun arbetar i rogivande och moderna lokaler i hjärtat av Östermalm – närmare bestämt på Birger Jarlsgatan 8.

Varför välja MinMun för estetisk tandvård?

MinMun har länge varit en ledande aktör när det kommer till estetisk tandvård i Stockholm. Vårt team består av skicklig och kunnig tandvårdspersonal, och vi erbjuder toppmoderna behandlingar inom de allra flesta kategorier.

Vilka typer av behandlingar erbjuder MinMun inom estetisk tandvård?

Vi på MinMun erbjuder allt från tandreglering med Invisalign till tandersättningar med kronor, broar eller skalfasader. Hos oss kan du även bleka tänderna med tidseffektiva och skonsamma blekningsmetoder.