Letar du efter en professionell tandklinik som erbjuder behandling med Invisalign i Stockholm? Då är du varmt välkommen till oss på MinMun! Vi är stolta över att kunna erbjuda denna diskreta, effektiva och skonsamma tandregleringsmetod som fullkomligt exploderat i popularitet på senare år. Att räta ut snedställda tänder eller fixa bettfel genom tandreglering ger dig inte bara ett vackert leende – det har också mängder av fördelar för din allmänna hälsa. Vi vill inte att någon som är i behov av tandreglering ska behöva avstå detta av ekonomiska skäl! Hos oss på MinMun kan du därför få en del av din behandling med Invisalign återbetald av Försäkringskassan.

Vad innebär Invisalign – och vad kostar det hos MinMun?

Invisalign är en osynlig tandregleringsmetod som reglerar tänderna med hjälp av ett flertal löstagbara och genomskinliga plastskenor. Skenorna tillverkar vi specifikt efter dina tänder, och sedan bär du dessa hela dagarna förutom när du exempelvis äter eller borstar tänderna. Ungefär en gång i veckan får du komma in till kliniken för att få nya skenor. På så vis flyttas dina tänder gradvis mot ett mer optimalt läge.

Priset varierar beroende på behandlingens omfattning

Det är svårt att säga på rak arm vad en Invisalign-behandling har för kostnad. Priset grundar sig helt enkelt i omfattningen på dina snedställningar eller bettfel. Vi kan däremot bistå med ett ungefärligt pris, vilket är mellan 23 000 och 62 000 kronor. Det är inte konstigt att bli avskräckt av denna prislapp, eller helt enkelt känna att man inte har råd. Just därför erbjuder vi möjligheten att få en del av din behandling med Invisalign återbetald av Försäkringskassan. image

Bli återbetald för invisalign-behandling av Försäkringskassan

Genom att räta ut tänderna investerar du i en förbättrad livskvalitet. Inte bara av den anledningen att du får ett vackert leende och således även ett bättre självförtroende, utan också av hälsoskäl. Visste du till exempel att det är betydligt lättare att upprätthålla en god munhygien när du har raka tänder? Det kan dessutom reducera allt från spänningshuvudvärk till matsmältningsproblem och käksmärta. Att behöva avstå detta av ekonomiska skäl vore alltså väldigt beklagligt. Tack vare högkostnadsskyddet kan du som tur är bli återbetald för din behandling med Invisalign av Försäkringskassan. Högkostnadsskyddet beräknas per år, vilket betyder att alla åtgärder som vi utför under en sammanhängande tidsperiod på 12 månader ingår i ditt högkostnadsskydd. På så vis kan du bli återbetald för:

  • 50 % av alla kostnader över 3 000 kronor
  • 85 % av alla kostnader över 15 000 kronor.

FAQ

Hur stor del av priset för Invisalign kan återbetalas av Försäkringskassan?

Du kan få tillbaka 50 % av alla kostnader som överstiger 3 000 kronor, samt 85 % av alla kostnader som överstiger 15 000 kronor.

Vad är Invisalign?

Invisalign är en diskret och skonsam tandregleringsmetod. Med hjälp av avtagbara och genomskinliga plastskenor förflyttas dina tänder successivt till ett mer optimalt läge.

Vad kostar Invisalign på MinMun?

Det exakta priset för en Invisalign-behandling beror på omfattningen av dina besvär. Priset kan hamna någonstans mellan 23 000 och 62 000 kronor. Du har dock möjlighet att få en del av kostnaden återbetald av Försäkringskassan!