Att förbättra ditt leende kräver en välinformerad beslutsprocess, speciellt när det gäller valet mellan skalfasader och tandblekning. Hos MinMun, en av de främsta klinikerna för estetisk tandvård i Stockholm, strävar vi efter att ge dig den information du behöver för att göra ett välgrundat val som passar just dig.

Skalfasader: En långvarig estetisk lösning

Om du strävar efter en varaktig förändring av ditt leende kan skalfasader vara den perfekta lösningen. Dessa tunna skal, individuellt anpassade för varje patient, placeras över framsidan av tänderna för att korrigera flera estetiska problem som missfärgningar, ojämnheter och mindre skador.

Varför välja skalfasader?

Hållbarhet: Skalfasader är kända för sin långvariga hållbarhet, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt val på lång sikt.

Mångsidighet: De kan korrigera olika kosmetiska problem samtidigt, vilket ger ett omfattande och enhetligt resultat.

Naturlig look: Skalfasader ger inte bara ett estetiskt tilltalande utseende utan bevarar också tändernas naturliga struktur.

När passar skalfasader?

Skalfasader passar särskilt bra för personer med permanenta fläckar, missfärgningar, mindre skador eller ojämna tänder. Våra erfarna tandläkare på MinMun genomför noggranna bedömningar för att säkerställa att skalfasader är den mest lämpliga lösningen för varje individ.

Tandblekning: Snabb och effektiv

För dem som söker snabba och effektiva resultat när det gäller att förbättra tändernas färg och ljusstyrka kan tandblekning vara det idealiska alternativet. Denna metod använder kemiska ämnen för att avlägsna missfärgningar och ge tänderna en vitare ton.

Varför välja tandblekning?

Snabba resultat: Tandblekning erbjuder synliga resultat på bara några sessioner, vilket passar dem med tidsbegränsade krav.

Kostnadseffektivt: Tandblekning är oftast mer prisvärd än skalfasader och kan vara ett bra alternativ för dem med begränsad budget.

Minimalt ingrepp: Det är en icke-invasiv metod som ger snabba förbättringar utan att kräva omfattande tandvård.

När passar tandblekning?

Tandblekning är idealisk för dem som har yttre fläckar och missfärgningar orsakade av kaffe, te, rökning eller åldrande. Våra tandläkare vid Min Mun erbjuder skräddarsydda tandblekningsplaner för att möta varje patients unika behov och önskemål.

Estetisk tandvård i Stockholm hos MinMun

Vi på MinMun är stolta över att vara din pålitliga partner för estetisk tandvård i Stockholm. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård med ett personligt tillvägagångssätt för varje patient.

Vi erbjuder:

Professionell bedömning: Våra tandläkare bedömer ditt tandhälsotillstånd noggrant och skapar en behandlingsplan som passar dina unika behov.

Individuellt anpassade alternativ: Varje patient är unik, och våra behandlingsalternativ skräddarsys för att säkerställa optimala resultat.

Engagerat team: Vårt erfarna team finns här för att vägleda dig genom hela behandlingsprocessen och besvara eventuella frågor eller oro du kan ha.

Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria konsultation och ta det första steget mot ditt drömleende.

FAQ

1. Hur lång tid tar det att se resultat av skalfasader?

Resultaten av skalfasader är oftast synliga direkt efter appliceringen. Efter att skalfasader har placerats och anpassats, kan du njuta av ditt förbättrade leende omedelbart. Fullständiga resultat kan dock variera beroende på individuella förutsättningar.

2. Är tandblekning smärtsam?

Nej, tandblekning orsakar vanligtvis minimal eller ingen smärta. Vissa människor kan uppleva känslighet under eller efter behandlingen, men detta är oftast temporärt och försvinner snabbt. Vi använder skonsamma metoder för att minimera eventuell obehag.

3. Kan jag kombinera skalfasader och tandblekning för maximala resultat?

Ja, i vissa fall kan en kombination av skalfasader och tandblekning användas för att uppnå optimala resultat. Vår erfarna tandläkare kommer att utvärdera ditt fall och ge rekommendationer baserat på dina individuella behov och önskemål.