Att ha ett strålande leende är inte bara en fråga om utseende; det påverkar även ditt självförtroende och hur du uppfattas av andra. Estetisk tandvård i Stockholm har tagit stora steg framåt, och skalfasader är en banbrytande behandling som ger dig möjlighet att förändra ditt leende till det bättre. Välkommen till vår omfattande guide om skalfasader – en teknik som har revolutionerat estetisk tandvård.

Vad är skalfasader och hur fungerar det?

Skalfasader är individuellt anpassade, tunna skal tillverkade av högkvalitativt porslin. Dessa fästs på framsidan av dina tänder för att korrigera ojämnheter och förbättra utseendet. Genom att använda avancerad teknologi och skräddarsydda tillvägagångssätt skapar vi på MinMun skalfasader som inte bara är estetiskt tilltalande utan även hållbara över tid.

Varför välja skalfasader?

1. Snabba resultat

Skalfasader erbjuder en snabb förbättring av ditt leende. Om du vill uppleva synliga förändringar på kort tid är skalfasader det perfekta valet inom estetisk tandvård.

 2. Mångsidighet

Skalfasader är extremt mångsidiga och kan anpassas för att lösa olika estetiska bekymmer. Oavsett om du lider av missfärgningar, ojämna tänder eller mellanrum, kan skalfasader skräddarsys för att passa dina specifika behov.

3. Anpassning efter individuella behov

På MinMun strävar vi efter att skapa skalfasader som är perfekt anpassade till varje individuell patient. Varje skal är designat med hänsyn till din ansiktsform, tandstruktur och personliga preferenser för att säkerställa ett naturligt och harmoniskt resultat.

4. Hållbarhet över tid

Skalfasader är inte bara estetiskt tilltalande utan också hållbara över tid. Vår klinik i Stockholm använder högkvalitativt porslin och avancerad teknologi för att säkerställa att dina skalfasader inte bara ser bra ut direkt efter applicering utan även håller sig vackra under lång tid.

 5. Minimalt ingrepp

För dem som söker en estetisk förbättring utan omfattande ingrepp är skalfasader ett utmärkt alternativ. Behandlingen innebär minimal slipning av tandens yta, vilket gör den mindre ingripande jämfört med vissa andra estetiska tandvårdsalternativ.

Genom att välja skalfasader på MinMun får du inte bara ett vackert leende utan också en behandling som är skräddarsydd för att uppfylla dina unika behov och önskemål.

Behandlingsprocessen – Vad kan du förvänta dig?

Att genomgå en behandling med skalfasader på MinMun är en enkel och smärtfri process. Först genomförs en noggrann undersökning för att säkerställa att skalfasader är det bästa alternativet för dina behov. Därefter skapas skalen med hänsyn till dina specifika önskemål och behov.

Under själva appliceringen av skalfasaderna slipas en minimal mängd av tandens yta bort för att ge plats åt skalen. Därefter fästs de permanent, och du kommer att lämna vår klinik med ett strålande och naturligt leende.

Estetisk tandvård i Stockholm

Vi på MinMun i Stockholm är stolta över att erbjuda invånarna i Stockholm högkvalitativ estetisk tandvård. Med erfarna tandläkare och moderna lokaler strävar vi efter att skapa leenden som inte bara är vackra utan även hållbara över tid. Kontakta oss redan idag för att boka en konsultation där du kan diskutera dina behov och önskemål.

FAQ

1. Hur länge varar skalfasader?

Skalfasader är kända för sin hållbarhet och kan variera i livslängd beroende på skötsel och användning. Generellt sett kan de hålla i många år med god vård och regelbundna tandläkarbesök. Vår erfarna personal kommer också att ge dig råd om hur du kan förlänga livslängden på dina skalfasader.

2. Kan jag dricka och äta normalt med skalfasader?

Ja, skalfasader är starka och tål normalt intag av mat och dryck. Det rekommenderas dock att undvika att bita i hårda föremål och att minska konsumtionen av färgade ämnen för att bibehålla skalfasadernas utseende över tid. Vi kommer att förse dig med omfattande vårdinstruktioner för att säkerställa att du får maximalt värde av din investering i ett vackert leende.

3. Vad är kostnaden för skalfasader och täcks det av försäkringen?

Att fastställa kostnaden för skalfasader kan variera beroende på individuella behov och omfattning av behandlingen. Vanligtvis täcks estetiska tandvårdsingrepp inte av grundläggande tandvårdsförsäkringar. Det är viktigt att diskutera ekonomiska aspekter och eventuella finansieringsalternativ med vår administrativa personal innan du påbörjar behandlingen. Vi strävar efter att göra våra tjänster prisvärda och tillgängliga för alla våra patienter.