Det gör inte ont att gå till tandläkaren

Många är nervösa inför sitt tandläkarbesök för att de fruktar smärtsamma behandlingar. Men tack vare modern teknologi kan vi erbjuda så gott som smärtfri behandling – så du inte längre behöver vara rädd för att det ska göra ont när du sätter dig ner i stolen. På kliniken använder vi ”The Wand” som är en datorstyrd bedövning som liknar en liten penna och märks knappt när vi bedövar.

Bedövningen skiljer sig från traditionella bedövningar i att vara centrerad kring den tand som ska behandlas. Det betyder också att du inte är utan känsel i läpparna och ansiktet efteråt – och att du kan äta och dricka som vanligt efter behandlingen.

Med ”The Wand” kan vi alltså garantera dig att du får en i stort sett smärtfri behandling och slipper biverkningarna av traditionell bedövning – kanske är det därför metoden kallas ”trollspöet”.

Våra glada patienter

Åh vad skönt! I den här tandläkarstolen kommer jag att somna!
Man känner sig alltid så väl omhändertagen här!
Det kändes inte att du la bedövning
Vilken hemtrevlig praktik
Imponerande med denna högteknologiska utrustning, det varken känns (eller hörs) att laga tänderna ju!
Vad bra ni är på att passa tiderna
Jag har känt mig så trygg under hela behandlingen hos er.

  Öppettider

mån. – tor.8:00 – 17:00
fre.8:00 – 13:00

Telefontider

mån. – tor.8:00 – 17:00
fre.8:00 – 13:00
Av sekretessskäl behöver Google kartor din tillåtelse för att laddas. För mer information, se våra Hantering av kunduppgifter.
Jag godkänner

  08-611 30 56

Boka en tid hos oss

Vi har öppet som vanligt och kan även ta emot nya och akuta patienter. Varmt välkommen att boka tid, vi tar gärna emot både nya och gamla patienter.

Telefontider
mån. – tor. 8:00 – 17:00
fre. 8:00 – 13:00