Project Description

Inman Aligner

Snabba resultat med Inman Aligner.

Inman aligner är en ny metod för snabb tandreglering. Behandlingen tar mellan 6–16 veckor till skillnad från vanlig tandreglering som vanligtvis tar mellan 1 och 2 år.  Andra fördelar är att skenan man behandlar med går att ta av när man man t.ex äter eller man har något viktigt möte då man inte vill ha skenan i munnen.

Som vuxen låter en tandreglering med ”räls” oftast inte så roligt. Nu finns alltså möjligheten att i vissa fall slippa detta och med hjälp av Inman Aligner få ett snabbt och bra resultat.

Att välja tandreglering görs ibland av enbart estetiska skäl men kan också utföras av funktionella skäl. Är det mycket trångt mellan tänderna är det svårare att hålla rent och konsekvensen är att det är lättare att få hål, tandköttet kan bli inflammerat och bettfunktionen kan i vissa fall påverkas.

Tidigare var man alltså tvungen att ha en fast tandställning lång tid eller att göra skalfasader på i övrigt friska tänder.

Med Inman Aligner (som kallas det största som hänt estetisk tandvård sedan skalfasaden) kan man alltså både snabbare och skonsammare åtgärda mindre trångställningar.

Inman Aligner är en modern avtagbar tandställning som flyttar tänderna snabbt och billigare än andra alternativ. Den består av dubbla fjädrande bågar som med ett milt tryck rätar ut tandbågen. Behandlingen gör inte ont, är mycket säker och effektiv.

Välkommen att ringa för en gratis estetisk konsultation.

”Åh vad skönt! I den här tandläkarstolen kommer jag att somna!”
”Man känner sig alltid så väl omhändertagen här!”

”Det kändes inte att du la bedövning”

”Vilken hemtrevlig praktik”

”Imponerande med denna högteknologiska utrustning, det varken känns (eller hörs) att laga tänderna ju!”
”Vad bra ni är på att passa tiderna”

”Jag har känt mig så trygg under hela behandlingen hos er.”

Boka en tid hos oss

Vi har öppet som vanligt och kan även ta emot nya och akuta patienter. Varmt välkommen att boka tid, vi tar gärna emot både nya och gamla patienter.

Telefontider
mån. – tor. 8:00 – 17:00
fre. 8:00 – 13:00